Meditoi ja antaudu virran vietäväksi.

Puro on suomenkielinen mobiilisovellus sekä meditaatiosta kiinnostuneille että jo kokeneemmille meditoijille. Mielen tyyneys ja stressittömyys kuuluu kaikille.


google play badge 1
App Store badge 1 copy
Puro meditaatiosovelluksen etusivu realistisessa iphone 12 puhelimessa

Löydä tyyneys ja rauha sisältäsi.

Puro on meditaatiosovellus, jonka tarkoituksena on auttaa sinua rauhoittamaan ajatuksesi, nukkumaan paremmin ja olemaan ystävä oman mielesi kanssa. Haluamme tarjota laadukkaita suomenkielisiä meditaatioharjoituksia jotta meditaatio ja sen hyödyt olisivat kaikkien tavoitettavissa. 

puro rotato web ALKEET clay

Tuntuuko meditaatio vieraalta? Aloita alkeista.

Puron Alkeet-sarjan seitsemän meditaatioita auttavat sinua luomaan vahvan perustan tuleville harjoituksillesi. Käymme yksityiskohtaisesti läpi meditaation eri osat, kuten oikean hengitystekniikan ja tavat käsitellä esiin nousevia ajatuksia. Näin pääset luonnollisesti kohti syvempää rauhoittumisen ja levollisuuden tunnetta. 

Suomenkielisiä meditaatioita kaikkiin elämäntilanteisiin.

Purosta löydät ohjattuja meditaatioita eri tilanteisiin, kuten stressin lievittämiseen, positiiviseen ajatteluun, keskittymisen parantamiseen, luovuuden herättämiseen ja visualisoinnin harjoittamiseen. Niiden avulla saavutat rauhallisemman, kirkkaamman ja hyväntuulisemman mielen.

Puro meditaatiosovelluksen havainnekuva, joka näyttää miltä meditaatiosovellus näyttää iphone12 savimallissa
Puro meditaatiosovellus, jossa savimallissa näkyy unimeditaatiot

Nuku syvemmin ja rauhallisemmin.

Unialueella löydät meditaatioistamme tutut binaural-äänimaailmat, joiden avulla nukahdat nopeammin ja nukut syvemmin. Binaural on ääniterapiamuoto, joka perustuu vasemman ja oikean korvan välisen taajuuseron aiheuttamaan syvärentouttavaan tunteeseen. Puron mukana pääset muun muassa rentoutumaan kohisevan meren rannalle, kuuntelemaan rauhoittavaa pianonsoittoa ja ihastelemaan vuoren huipun jylhää mahtipontisuutta.

Kuuntele meditatiivisia tarinoita.

Puron meditatiiviset tarinat yhdistävät tarinankerrontaa, tietoista läsnäoloa ja rauhoittavia luonnonääniä. Tarinat auttavat rauhoittumaan kiireisen päivän keskellä, tai lisäämään levollisuutta ennen nukkumaanmenoa. Lähde siis Puron mukaan taianomaiselle metsäretkelle tai trooppiselle paratiisisaarelle.  

Puro suomenkielisen meditaatiosovelluksen player näkymä, jossa soi meditatiivinen tarina. Tarinan punainen kansikuva on isolla, jonka edessä on Puron P logo

Mitä muut ovat sanoneet:

Kokeile Puro meditaatiosovellusta ilmaiseksi.

Puron Alkeet – seitsemän päivän meditaatiokokonaisuus on saatavilla kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Pääset sovellukseen suoraan selaimesta ja voit tallentaa sen helposti aloitusnäytöllesi. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi ja kokeile!

google play badge 1
App Store badge 1 copy

Usein kysytyt kysymykset:

Tilaa Suomen rauhoittavin uutiskirje

Haluatko saada sähköpostiisi uusia meditaatioharjoituksia sekä ajatuksia ja ohjeita tasapainoisempaan elämään? Jos vastasit kyllä, sinua lykästi. Tilaamalla Puron ilmaisen uutiskirjeen saat juuri tuollaista sisältöä. Emme koskaan spämmää emmekä muutenkaan kaltoin kohtele tietojasi. Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.

Leave this field blank