Meditoi ja antaudu virran vietäväksi.

Puro tarjoaa suomenkielisiä meditaatioita aloittelijoille sekä jo kokeneemmille meditoijille. Mielen tyyneys ja stressittömyys kuuluu kaikille.

Puro meditaatiosovelluksen etusivu realistisessa iphone 12 puhelimessa

Löydä tyyneys ja rauha sisältäsi.

Meditaation tarkoituksena on auttaa sinua rauhoittamaan ajatuksesi, nukkumaan paremmin ja olemaan ystävä oman mielesi kanssa. Haluamme tarjota laadukkaita suomenkielisiä meditaatioharjoituksia jotta meditoiminen ja sen hyödyt olisivat kaikkien tavoitettavissa. 

puro rotato web ALKEET clay

Tuntuuko meditaatio vieraalta? Aloita alkeista.

Puron Alkeet-sarjan seitsemän meditaatioita auttavat sinua luomaan vahvan perustan tuleville harjoituksillesi. Käymme yksityiskohtaisesti läpi meditaation eri osat, kuten oikean hengitystekniikan ja tavat käsitellä esiin nousevia ajatuksia. Näin pääset luonnollisesti kohti syvempää rauhoittumisen ja levollisuuden tunnetta. 

Alkeet-sarjan meditaatiot löydät ilmaiseksi Spotifysta.

Suomenkielisiä meditaatioita kaikkiin elämäntilanteisiin.

Spotifysta löydät alkeiden lisäksi myös meditaatiot stressin lievittämiseen ja kiitollisuuden kasvattamiseen.

Tulevaisuudessa löydät kanavaltamme lisää ohjattuja meditaatioita eri tilanteisiin, kuten positiiviseen ajatteluun, keskittymisen parantamiseen, luovuuden herättämiseen ja visualisoinnin harjoittamiseen. Niiden avulla saavutat rauhallisemman, kirkkaamman ja hyväntuulisemman mielen.

Puro meditaatiosovelluksen havainnekuva, joka näyttää miltä meditaatiosovellus näyttää iphone12 savimallissa
Puro meditaatiosovellus, jossa savimallissa näkyy unimeditaatiot

Nuku syvemmin ja rauhallisemmin.

Kanavalta löydät myös binaural-äänimaailmat, joiden avulla nukahdat nopeammin ja nukut syvemmin. Binaural on ääniterapiamuoto, joka perustuu vasemman ja oikean korvan välisen taajuuseron aiheuttamaan syvärentouttavaan tunteeseen. Puron mukana pääset muun muassa rentoutumaan kohisevan meren rannalle ja ihastelemaan vuoren huipun jylhää mahtipontisuutta.

Kuuntele meditatiivisia tarinoita.

Puron meditatiiviset tarinat yhdistävät tarinankerrontaa, tietoista läsnäoloa ja rauhoittavia luonnonääniä. Tarinat auttavat rauhoittumaan kiireisen päivän keskellä, tai lisäämään levollisuutta ennen nukkumaanmenoa. Lähde siis Puron mukaan taianomaiselle metsäretkelle tai trooppiselle paratiisisaarelle.  

Puro suomenkielisen meditaatiosovelluksen player näkymä, jossa soi meditatiivinen tarina. Tarinan punainen kansikuva on isolla, jonka edessä on Puron P logo

Mitä muut ovat sanoneet:

Kokeile Puron meditaatioita ilmaiseksi.

Puron Alkeet – seitsemän päivän meditaatiokokonaisuus on saatavilla kaikille ilmaiseksi Spotifyn kautta.