Puron tarina

Elämän haasteet voivat joskus tuntua ylivoimaisilta.

Kaikki meistä tietävät sen tunteen, kun mieli on niin täynnä ajatuksia, suunnitelmia, tehtävälistoja ja huolia, ettei itse tunnu edes enää pysyvän perässä. Silloin on lähes mahdotonta huomata niitä pieniä ilon aiheita, joita arkemme on pullollaan: pilvien välistä pilkahtava auringon paiste, kaunis viesti ystävältä, lapsen hymy, huomionosoitus kumppanilta, vastakeitetyn kahvin tuoksu ja kaikki ne muut asiat, joista voimme elämässämme olla onnellisia.

Puron ahdistunut logo, jossa silmät ovat surussa mustalla taustalla
Puro logo on onnellinen ja hymyilee turkoosin taustan edessä

Meditaatio on avain stressittömään arkeen.

Arjen pienet haasteet ja suuremmatkin elämänmuutokset saivat meidänkin mielemme käymään jatkuvasti ylikierroksella. Pitkään jatkuva mielen ruuhkautuminen voi mennä niin pitkälle, että se vie elämästä värit ja johtaa uniongelmiin, stressiin ja ahdistuneisuuteen. Tämä on hankala noidankehä, jonka voi onneksi pysäyttää. Me löysimme avun kaikkien ulottuvilla olevasta voimakkaasta työkalusta – meditaatiosta.

Rauha voi olla vain yhden hengityksen päässä.

Meditaatio on vuosisatoja vanha perinne, josta on nyt myös paljon tieteellisiä todisteita stressin lievittämiseen, ahdistuneisuuden vähentämiseen, unen laadun parantamiseen ja kiitollisuuden lisäämiseen. Seurasimme läheltä, kun useat ihmiset ympärillämme kiinnostuivat meditaatiosta, mutta eivät löytäneet helposti saatavilla olevia meditaatioharjoituksia, koska suosituimpien meditaatiopalveluiden kielenä on englanti. Näin Puro sai alkunsa: halusimme tarjota laadukkaita suomenkielisiä meditaatioita kaikentasoisille meditoijille.

Puro logo on rauhallinen ja nukkumassa mustan tähtitaivaan edessä unilakki päässä

Kuuntele Puron meditaatioita.

Puron Alkeet – seitsemän päivän meditaatiokokonaisuus on saatavilla kaikille ilmaiseksi Spotifyssa.